Mindenre kiterjedő Nagytakarítás

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Akárcsak otthonunkban a munkahelyünkön is ajánlott évi legalább kettő nagytakarítást végezni.

Vannak olyan felületek melyek tisztítására csak egy betervezett nagytakarításkor kerül sor. Ilyenkor a legkisebb zugra is kiterjedő a tisztítás. A mozgatható bútorok alatt és mögött is alapos portalanítást szükség esetén pókhálózást végzünk. Az ablakokat és üveg paneleket megpucoljuk. A reluxákat portalanítjuk. A magasabban elhelyezkedő lámpatesteket sem felejtjük ki. A fűtőradiátorok celláit gőztisztítóval kifújuk, melynek köszönhetően nem csak portalanítva, de fertőtlenítve is lesz. Az ajtólapok és keretek portalanítás és nyomtalanítása is elvégezendő. A konyhaszekrény is kiemelt szerepet kap. Az ott található kávéfőző, vízforraló vízkőtelenítve lesz. A mikrohullámú sütőt  és a hűtőszekrényt alaposan kitöröljük. Ilyenkor minden felület még alaposabb fertőtlenítésnek vetünk alá.

A padlószőnyegek és kárpitok tisztítását is ilyenkor végezzük el. Ez a folyamat igen jelentős, hiszen a szövetekben hónapok alatt rengeteg poratka gyűlik fel, mely az egészségre nézve igen káros. A padló felületeket sima kézi felmosóhoz képest tízszer hatékonyabb géppel tisztítjuk meg. Amely a fugákban felgyülemlett koszt is eltünteti.

Az irodában található csempe felületek fertőtlenítőszeres áttörlése és gőztisztítása is ajánlott.

Természetesen a mosdó helyiséget is teljesen kitakarítjuk, beleértve a wc kagylókat, piszoárokat, mosdókagylókat, csaptelepeket.

Nagytakarítás során bevetjük a nagyobb teljesítményű professzionális gépeinket.

Végeredményként pedig egy ragyogóan tiszta és higiénikus irodát kapunk.

Vissza a lap tetejére.