Referenciáink

Ügyfeleink Véleménye

5/5
Éva /Budapest /Svéd cég / Office Managere /

Amióta a Prémium Eco Clean munkatársai takarítanak az irodában, azóta nincs gond a takarítással és a saját dolgaimra tudok koncentrálni.

5/5
Budapest XI. kerület Office Garden IV. Belsőépítész cég

Munkájuk minőségével, rugalmasságukkal és hozzáállásukkal maximálisan elégedettek vagyunk, kéréseinkre mindig kedvesen és gyorsan reagálnak, szolgáltatásuk színvonala és környezettudatos hozzáállásuk miatt is örülünk, hogy ők takarítják az irodánkat.

5/5
Budaörs Gyár utca / Robotikával foglalkozó cég

A napi takarítás során nemcsak az iroda- és mellékhelyiségeket, hanem a bemutató termünket is tisztán tartják. Nagyra értékeljük, hogy a munkavégzés minőségét szuró próbaszerűen rendszeresen ellenőrzik.

5/5
Budapest XII. kerület Hill Side Office Nemzetközi ügyvédi iroda

Kéréseinket figyelembe véve törekednek azokat maximálisan teljesíteni. A cég részéről folyamatos a takarítószemélyzet munkájának monitorozása, szükség esetén a hiányosságok gyors megoldása.

5/5
István /Velencei lakos/

Koszos, mohás hozzátartozónk sírkövét széppé varázsolták. Gyorsak és rugalmasak voltak és a felületkezésnek köszönhetően 3 éve gyönyörű a sír. Nagyon megvoltunk velük elégedve csak ajánlani tudjuk őket.

5/5
Budapest II. kerület Perc utca/ Média Studio

Együttműködésünk kiváló, bármi gondunk vagy kérésünk van feléjük, akkor azonnal reagálnak munkájukkal és rugalmasságukkal maximálisan elégedettek vagyunk, így a PremiumEcoClean szolgáltatásit bárkinek ajánljuk.

Vissza a lap tetejére.